Klantenservice

Gezondheid

Bloeddrukmeters

Gezondheid

Een realistisch beeld van uw bloeddruk

Meten is weten – bij Cresta nemen we deze stelling uiterst serieus. Een gezond en fit lichaam is belangrijk, en om dat te bereiken moet u precies weten waar u staat. Hoe presteert uw lichaam onder druk, of juist in rust? Onze producten meten uw bloeddruk, hartslag en temperatuur. Zo kunt u de juiste keuzes maken om fit en gezond te blijven.

Een realistisch beeld van uw bloeddruk

Uw bloeddruk wordt beïnvloed door allerlei factoren. Het tijdstip, vermoeidheid, de temperatuur… maar ook door stress bij een bezoekje aan de huisarts. Dat kan leiden tot een vertekende meting, terwijl het juist zo belangrijk is. Om een realistisch beeld te krijgen van uw bloeddruk, is het dan ook slim om hem meerdere keren per dag in uw eigen omgeving te meten. De geavanceerde digitale bloeddrukmeters van Cresta maken het u makkelijk. U meet comfortabel via uw bovenarm of pols, en de meter slaat alle gegevens digitaal op.

Thermometers

Nauwkeurig over temperatuur

Uw lichaamstemperatuur is een belangrijke indicator voor uw gezondheid: verhoging of koorts zijn signalen dat er iets aan de hand is in uw lichaam. Daarom is het belangrijk om lichaamstemperatuur nauwkeurig te meten. Vooral bij kinderen. Cresta biedt accurate, betrouwbare koortsthermometers.

Via het oor

Onze oorthermometers zijn uitgerust met geavanceerde Duitse infraroodsensoren. Deze sensoren staan in de medische wereld goed bekend en worden in veel ziekenhuizen gebruikt: ze zijn erg nauwkeurig én stabiel. Te gebruiken bij kinderen vanaf 6 maanden.

Via het voorhoofd

Slaapt uw kind eindelijk, maar wilt u wel zijn temperatuur bewaken? Dan biedt een voorhoofdthermometer uitkomst. U hoeft uw kind niet eens wakker te maken – Cresta biedt ook modellen die zonder contact kunnen meten. Wel speelt de omgevingstemperatuur hier een grotere rol: meet dus meerdere keren.

Onder de tong

Meet u liever onder de tong of heeft u een kind van jonger dan 6 maanden? Kies dan voor een van onze lcd-penthermometers. Deze zijn waterdicht, accuraat en betrouwbaar.

Gezondheid
De waardering van www.crestawebshop.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 1965 reviews.