Klantenservice

Betalen

Hoe kunnen wij u helpen?

FAQ

Visa, MasterCard,  Amex  IDEAL, PayPal, Apple Pay en Google Pay

Helaas weten we niet altijd waarom je kaart is geweigerd. Zorg ervoor datje kaartgegevens exact worden ingevoerd zoals ze op de betaalkaart staan, inclusief je naam. Zorg er ook voor  dat je kaartnummer zonder spaties wordt ingevoerd. Het CVV-nummer, de laatste drie cijfers op de handtekeningstrook op de achterkant van de kaart, moet ook worden ingevoerd. Als je betaling nog steeds wordt geweigerd, neem dan contact op met je kaartuitgever voor meer informatie over de reden waarom je betaling is geweigerd.

We brengen je bestelling in rekening zodra de bestelling is verzonden. Elke transactie die eerder op je bankafschrift verschijnt, is slechts een betalingsautorisatie. Als we deze bestelling niet kunnen uitvoeren, wordt de pre-autorisatie geannuleerd en wordt het geld op jee rekening gestort. Houd er rekening mee dat hetzelfde proces van toepassing is op PayPal-bestellingen.

Niet gevonden wat je zocht?

Gratis verzending

Cresta Care werkt alleen met de beste koeriersdiensten en garandeerd een veilige levering van al je online bestellingen

Gratis retour

Bij Cresta Care kan je zonder risico winkelen. Bij ons kun je altijd gratis retourneren.

Veilige betaling

Om er voor te zorgen dat elke transactie veilig verloopt maken wij tijdens jou bestelling gebruik van SSL-codering (secure socket layer).

Wereldwijd 3-Jaar garantie

Cresta Care biedt altijd wereldwijd 3 jaar garantie op alle Cresta producten.

De waardering van www.crestawebshop.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 2162 reviews.