Warmtedekens

Cresta Care KTS160 1-Persoons Elektrische onderdeken

Wat is er nu beter dan na een lange dag je bed op te zoeken en een warme, zachte slaapplek aan te treffen? De Cresta Care KTS160 elektrische warmtedeken is een heerlijke warme – en comfortabele deken. Deze onderdeken is gemakkelijk onder het laken te leggen om het bed zo voor te verwarmen.

Cresta KTS200 elektrische deken

De CRESTA KTS200 is een heerlijke knuffel deken, gemaakt van zijde zachte Polarfleece. U kunt de deken overal gebruiken, lekker op de bank of op het bed. De deken heeft een hoog vermogen van 120 Watt wat er voor zorgt dat de deken snel op temperatuur is en lekker warm aanvoelt. De temperatuur is regelbaar in drie standen en de 180 minuten timer zorgt voor een comfortabel – en veilig gebruik. De deken is energie zuinig, u kunt de verwarming lager zetten; zo kunt u bezuinigen op de stookkosten.

Cresta KTS152 2P warmtedeken extra warmte aan de voeten 10uur timer

De CRESTA KTS152 elektrische warmtedeken is een heerlijke warme – en comfortabele dubbellaagse deken met een 10 uur timer. Deze veilige deken van hoogwaardige kwaliteit houdt u lekker warm in de koude dagen en is extra dik uitgevoerd. De deken is geschikt voor 2 personen met twee aparte controllers zodat de temperatuur naar eigen wens ingesteld kan worden. De deken is gemaakt van zachte dubbellaags Polar-fleece en voelt heerlijk zacht aan.

Deze onderdeken is gemakkelijk onder het laken te leggen om het bed zo voor te verwarmen en warm te houden tot wel 10 uur lang. U kunt de hele nacht van weldadige warmte genieten. De 7 warmte standen en 10 uur timer zorgen voor een comfortabel gebruik. Deze deken is voorzien van led verlichting op de controller zodat u ook in het donker kunt zien op welke temperatuur stand de controller is ingesteld. Deze deken is voorzien van een zone extra warmte bij de voeten, zodat uw voeten extra verwarmd worden.

Cresta KTS150 1P warmtedeken extra warmte aan de voeten 10uur timer

De CRESTA KTS150 elektrische warmtedeken is een heerlijke warme – en comfortabele dubbellaags deken met een 10 uur timer. Deze veilige deken van hoogwaardige kwaliteit houdt u lekker warm in de koude dagen en is extra dik uitgevoerd. De deken is geschikt voor 1 persoon met één controller zodat de temperatuur naar eigen wens ingesteld kan worden.

De deken is gemaakt van zachte dubbellaags Polar-fleece en voelt heerlijk zacht aan. Deze onderdeken is gemakkelijk onder het laken te leggen om het bed zo voor te verwarmen en warm te houden tot wel 10 uur lang. U kunt de hele nacht van de weldadige warmte genieten. Deze deken is voorzien van led verlichting op de controller zodat u ook in het donker kunt zien op welke temperatuur stand de controller is ingesteld. Deze deken is voorzien van een zone extra warmte bij de voeten, zodat uw voeten extra verwarmd worden.

Cresta KTS101 1P elektrische warmtedeken XL

De CRESTA KTS101 1P elektrische warmtedeken is een heerlijke warme – en comfortabele deken. Deze veilige deken van hoogwaardige kwaliteit houdt u lekker warm in de koude dagen. De deken is geschikt voor 1 persoon met één controller zodat de temperatuur naar eigen wens ingesteld kan worden. Deze onderdeken is gemakkelijk onder het laken te leggen om het bed zo voor te verwarmen. De deken is gemaakt van zachte Polar-fleece en voelt heerlijk zacht aan.  De 3 warmte standen zorgen voor een comfortabel gebruik. Afmeting deken 80 x 150 cm.

De deken is energiezuinig, u kunt de verwarming lager zetten; zo kunt u bezuinigen op de stookkosten.

Cresta KTS102 2P elektrisch warmtedeken XL

De CRESTA KTS102 2P elektrische warmtedeken is een heerlijke warme – en comfortabele deken. Deze veilige deken van hoogwaardige kwaliteit houdt u lekker warm in de koude dagen. De deken is geschikt voor 2 personen met 2 controllers zodat de temperatuur naar eigen wens ingesteld kan worden. Deze onderdeken is gemakkelijk onder het laken te leggen om het bed zo voor te verwarmen. De deken is gemaakt van zachte Polar-fleece en voelt heerlijk zacht aan.  De 3 warmte standen zorgen voor een comfortabel gebruik. Afmeting deken 160 x 140 cm

De deken is energiezuinig, u kunt de verwarming lager zetten; zo kunt u bezuinigen op de stookkosten.

Cresta KTS110W 1P warmtedeken extra warm aan de voeten

De CRESTA KTS110 1P elektrische warmtedeken is een heerlijke warme – en comfortabele deken. Deze veilige deken van hoogwaardige kwaliteit houdt u lekker warm in de koude dagen. De deken is geschikt voor 1 persoon met één controller zodat de temperatuur naar eigen wens ingesteld kan worden. Deze onderdeken is gemakkelijk onder het laken te leggen om het bed zo voor te verwarmen. De deken is gemaakt van zachte Polar-fleece en voelt heerlijk zacht aan.  De 4 warmte standen en 180 minuten timer zorgen voor een comfortabel gebruik. Deze deken is voorzien van led verlichting op de controller zodat u ook in het donker kunt zien op welke temperatuur stand de controller is ingesteld.

De deken is energie zuinig, u kunt de verwarming lager zetten; zo kunt u bezuinigen op de stookkosten.

Deze deken is voorzien van een zone extra warmte bij de voeten, zodat uw voeten extra verwarmd worden.

Cresta KTS120W 2P warmtedeken extra warm aan de voeten

De CRESTA KTS120 2P elektrische warmtedeken is een heerlijke warme – en comfortabele deken. Deze veilige deken van hoogwaardige kwaliteit houdt u lekker warm in de koude dagen. De deken is geschikt voor 2 personen met 2 controllers zodat de temperatuur naar eigen wens ingesteld kan worden. Deze onderdeken is gemakkelijk onder het laken te leggen om het bed zo voor te verwarmen. De deken is gemaakt van zachte Polar-fleece en voelt heerlijk zacht aan.  De 4 warmte standen en 180 minuten timer zorgen voor een comfortabel gebruik. Deze deken is voorzien van led verlichting op de controller zodat u ook in het donker kunt zien op welke temperatuur stand de controller is ingesteld.

De deken is energie zuinig, u kunt de verwarming lager zetten; zo kunt u bezuinigen op de stookkosten.

Deze deken is voorzien van een zone extra warmte bij de voeten, zodat uw voeten extra verwarmd worden.