Klantenservice

Mooi en Verzorgd

Warmtedekens

Home

Slaap sneller en beter met een warmtedeken

De producten van Cresta helpen u om mooi en verzorgd voor de dag te komen. Elke dag weer. Wij zorgen voor optimaal comfort, zodat u kunt stralen.

Duurt het bij u ook zo lang voor uw bed warm is? En krijg u het ’s nachts vaak koud? Een elektrische warmtedeken biedt uitkomst. De deken verwarmt uw bed alvast voor, zodat u direct comfortabel ligt en makkelijker in slaap valt. Sommige modellen hebben een slaapstand: die verwarmen u de hele nacht. Zo wordt u nooit meer tussentijds wakker omdat u het koud heeft.

Alleen het beste voor u!

Natuurlijk letten we scherp op de kwaliteit van onze elektrische dekens. U slaapt er tenslotte op! Daarom voldoen al onze warmtedekens aan de strengste kwaliteitseisen en worden ze regelmatig getest door vooraanstaande Europese keuringsinstituten. Veilig en effectief.

Warmte therapie

Comfortabel soepel blijven met warmtetherapie

Kent u het? In de winter voelt uw lichaam vaak stijf en stram. Dat komt omdat u vaak onbewust uw spieren aanspant tegen de kou. Dat kan anders. Met de warmtetherapieproducten van Cresta heeft u zelf de controle over uw temperatuur en kunt u zich ontspannen. Bijvoorbeeld met een voetenwarmer of warmtekussen. Wel zo comfortabel.

Mooi en Vezorgd

Weegschalen

Mooi en Vezorgd

Ken uw lichaam

U wilt gezond leven en vindt het belangrijk om precies te weten hoe uw lichaam ervoor staat. En dan niet alleen hoeveel u weegt, maar ook dingen als uw spiermassa, vochtgehalte en botmassa. Daar helpen we u graag bij. De geavanceerde digitale personenweegschalen van Cresta geven een zeer accuraat beeld van uw lichaam. Zo bent u altijd op de hoogte en kunt u bewuste keuzes maken.

De waardering van www.crestawebshop.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 1959 reviews.