Cresta Care TH838S Infrarood oor thermometer voor kinderen en volwassenen

Cresta Care TH838S Infrarood oor koortsthermometer

Ceesta Care digitale infrarood lichaamsthermometer is de vernieuwede versie van de beste koop TH838 en meet super nauwkeurig de lichaamstemperatuur in 1 seconde via het oor. Snel en simpel in gebruik met éénknopsbediening.

 

Category: SKU: 3400401

Beschrijving

Cresta Care TH838S Infrarood oor koortsthermometer

Ceesta Care digitale infrarood lichaamsthermometer is de vernieuwede versie van de beste koop TH838 en meet super nauwkeurig de lichaamstemperatuur in 1 seconde via het oor. Snel en simpel in gebruik met éénknopsbediening.

Deze infrarood thermometer maakt gebruik van geavanceerde infrarood sensortechnologie met ITST en meet de lichaamstemperatuur via het oor voor een nauwkeurige – en comfortabele meting.

De Cresta Care oorthermometer is klinisch getest en heeft een ergonomisch ontwerp met groot Lcd-display. Is eenvoudig in gebruik en geschikt voor kinderen en volwassenen.

De C Care TH838S koortsthermometer is een perfect hulpmiddel om de temperatuur te meten bij kinderen en volwassenen met koortssymptomen. Gebruik van hygiënische sondehoesjes, waardoor het risico op verspreiding van virussen en bacteriën bij het meten van de temperatuur wordt verminderd.

Kwaliteit waarborg

Dit medische hulpmiddel van Cresta Care voldoet aan de MDD-vereisten in overeenstemming met de laatste Europese richtlijn MDR (Medical Devices Regulation en MDD (Medical Device Directive).

Dit product is klinisch getest en voldoet aan strikte kwaliteitsvoorschriften, is veilig te gebruiken als hulpmiddel bij het bewaken van uw gezondheid, maar is nooit een vervanging voor advies en/of medicatie voorgeschreven door uw arts of andere zorgverlener.

Het Nederlandse C-CARE is een geregistreerde merknaam van Cresta International bv.

Bij het ontwerpen van elk product gaan we bij Cresta International uit van uw behoeftes met respect voor mens, dier en milieu. Heel praktisch, zodat onze oplossingen straks naadloos in uw leven passen. Producten van Cresta International zijn bekend geworden door creativiteit, kwaliteit, innovatieve technologie en betrouwbaarheid. Leidende consumentenorganisaties waarderen onze producten regelmatig met “Beste Koop”. Wanneer u ons niet op ons woord gelooft ondervind het dan zelf!

Kenmerken

 • Voldoet aan de nieuwste MDD-voorschriften
 • Meting van de lichaamstemperatuur in 1 seconde
 • Geschikt voor kinderen en volwassenen
 • Geheugen voor 9 metingen
 • ITST innovatieve temperatuurschommelingstechnologie
 • Koortsalarm
 • Groot en duidelijk Lcd-display
 • Gebruiksvriendelijke éénknopsbediening
 • Inclusief 20 stuks sondehoezen voor betere hygiëne en lensbeschermkap
 • Werkt op 1 x CR2032 knoopcel batterij (meegeleverd)
 • 3 jaar garantie