Cresta Care KTS160 1-Persoons Elektrische onderdeken

Wat is er nu beter dan na een lange dag je bed op te zoeken en een warme, zachte slaapplek aan te treffen? De Cresta Care KTS160 elektrische warmtedeken is een heerlijke warme – en comfortabele deken. Deze onderdeken is gemakkelijk onder het laken te leggen om het bed zo voor te verwarmen.

Categories: , SKU: KTS160

Beschrijving

Wat is er nu beter dan na een lange dag je bed op te zoeken en een warme, zachte slaapplek aan te treffen? De Cresta Care KTS160 elektrische warmtedeken is een heerlijke warme – en comfortabele deken. Deze onderdeken is gemakkelijk onder het laken te leggen om het bed zo voor te verwarmen. Deze veilige deken van hoogwaardige kwaliteit houdt u lekker warm in de koude dagen. De deken is geschikt voor 1 persoon met één controller zodat de temperatuur naar eigen wens ingesteld kan worden. De deken is gemaakt van zachte dubbel laags Polarfleece en voelt heerlijk zacht aan.

  • De Cresta Care KTS160 deken is energiezuinig. U kunt de verwarming lager zetten; zo kunt u bezuinigen op de stookkosten.
  • De Cresta Care KTS160 deken is voorzien van een zone extra warmte bij de voeten, zodat uw voeten extra verwarmd worden.

 

 

Ondersteuning

Handleiding Cresta Care KTS160