Cresta Care DSX100 Digitaal – Professioneel 5 in 1 binnen en buiten Wifi Weerstation

Het moderne ontwerp van het C Care wifi-weerstation DSX100 met 5-in-1 buitensensor maakt indruk met uitstekende prestaties en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het weerstation combineert een compact ontwerp met een uitgebreide informatiedienst. Het nieuwe -, unieke kleurendisplay biedt duidelijke informatie en een ideaal overzicht in een elegant design.

Categories: , SKU: 8711974351006

Beschrijving

Het moderne ontwerp van het Cresta Care wifiweerstation DSX100 met 5-in-1 buitensensor maakt indruk met uitstekende prestaties en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het weerstation combineert een compact ontwerp met een uitgebreide informatiedienst. Het nieuwe, unieke kleurendisplay biedt duidelijke informatie en een ideaal overzicht in een elegant design. 

 

Community 

 

DSX100 kunt u koppelen aan Weatherunderground het grootste platform voor het delen van weergegevens. Uw weerstation wordt een onderdeel van dit systeem met meer dan 200.000 weerstations wereldwijd en is op te vragen door miljoenen gebruikers, u deelt uw lokale weergegevens met de online community en u kunt deze gegevens zelf ook gebruik en uitlezen met de Weatherunderground App.  

 

Weatherunderground is onderdeel van The Weatherchannel en is een van de grootse en bekendste leverancier van real-time weerinformatie voor verschillende weerdiensten, websites en Apps over de hele wereld. 

De multifunctionele buitensensor met zijn zeer compacte ontwerp kan op vrijwel elke locatie worden opgesteld. Een buisklem en schroeven voor bevestiging aan masten (buisdiameter ca. 25-33 mm) en een statief voor waterpasmontage zijn al bij de levering inbegrepen! 

 

De 5-in-1 buitensensor verzendt betrouwbaar meetwaarden voor windsnelheid, windrichting, luchtvochtigheid, temperatuur en hoeveelheid neerslag naar het basisstation. Op het display van het basisstation kunnen niet alleen deze waarden, maar ook een verscheidenheid aan historiegegevens worden afgelezen. Dit laatste maakt de interne opslag en evaluatie van de meetgegevens gedurende een periode van 24 uur mogelijk. Uit de verzamelde meetgegevens berekent het weerstation een zeer betrouwbare lokale weersvoorspelling voor de komende 12 uur, die op het display wordt weergegeven door zes grafische symbolen. Uw lokale gegevens kunt u terugvinden in uw aan te maken Weathercloud account. Met dit account deelt u uw lokale weergegevens met tienduizenden gebruikers wereldwijd – zie www.weathercloud.net  

 

Een alarm kan individueel worden geprogrammeerd voor maximale en minimale waarden, dat zowel een akoestisch als een lichtsignaal activeert wanneer de opgegeven waarde wordt bereikt. Voor buitentemperaturen vanaf -3 ° C kan ook een speciaal vorst- / ijswaarschuwingsalarm worden geactiveerd. Een slecht binnenklimaat kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, vooral voor kinderen en ouderen. Het C Care professionele wifi weerstation biedt hiervoor ook een slimme functie. De binnenklimaatindicator informeert altijd over het binnenklimaat door middel van een symbool. 

 

NAUWKEURIGHEID 

Cresta Care weerstations hebben een kwalitatief hoogwaardige luchtdruksensor ingebouwd om de weersvoorspelling te berekenen. In tegenstelling tot de vele weerstations die de weersvoorspelling alleen op een software berekening baseren waarbij de nauwkeurigheid onder de 40% kan liggen. De Cresta Care weerstations zijn zeer nauwkeurig in het voorspellen van het weer tot 90% en dit is een van de pluspunten van de Cresta Care weerstations. Alle Cresta Care weersensoren zijn van hoge kwaliteit en maken gebruik van Duitse technologie. Hierdoor kan Cresta Care u een hoge nauwkeurigheid garanderen. 

 

BAROMETER 

Luchtdrukweergave in Mbar/hPa
Luchtdrukbereik 850 hPa tot 1050 hPa
Instelbaar hoogte (zeeniveau) compensatie
Hoogte instelling van – 200 meter tot +5000 meter
Luchtdruk nauwkeurigheid +/- 5Hpa 

 

TEMPERATUUR 

Weergave van binnentemperatuur
Weergave buitentemperatuur 

Temperatuur resolutie 0.1˚C 

Temperatuurbereik buiten -40°C~80°C  

Nauwkeurigheid -40 ~ -20°C +/- 1,5° 

Nauwkeurigheid -19,9 ~ 5°C +/- 1°C 

Nauwkeurigheid 5,1 ~ 60°C +/- 0,4°C 

Nauwkeurigheid 60,1 ~ 80°C +/- 0,8°C 

Temperatuurbereik binnen -40°C tot 70°C  

Nauwkeurigheid <0°C of > 40°C +/- 2°C 

Nauwkeurigheid 0°C ~ 40°C +/- 1°C 

 

LUCHTVOCHTIGHEID 

Weergave luchtvochtigheid binnen
Weergave luchtvochtigheid buiten
Luchtvochtigheidbereik binnen 1% – 99% 

Nauwkeurigheid: 20%~39 of 71~90 +/- 8% 

                            40~70 +/- 5% 

                  Andere bereiken +/- 8%  

Luchtvochtigheidbereik buiten 1% – 99% 

Nauwkeurigheid: 1%~20% +/- 6,5%,  

Nauwkeurigheid: 21 ~80% +/- 3,5% 

Nauwkeurigheid: 81~99% +/- 6,5%
Luchtvochtigheid resolutie 0.1% 

 

WINDSENSOR 

Weergave windrichting
Weergave van windsnelheid
Windrichting bereik 16 posities
Resolutie windrichting 22,5°
Minimaal windsnelheid weergave 5 km/h
Bereik windsnelheid 0 – 256 km/h  

Nauwkeurigheid  <5 m/s: +/- 0.5 m/s 

Nauwkeurigheid >5m/s: +/- 6% 

 

REGENSENSOR 

Weergave hoeveelheid neerslag laatste uur
Weergave hoeveelheid neerslag laatste 24 uur 

Weergave hoeveelheid neerslag wekelijks 

Weergave hoeveelheid neerslag maandelijks 

Weergave hoeveelheid neerslag totaal 

Bereik hoeveelheid neerslag 0.0 tot 19999.9 mm 

Nauwkeurigheid +/- 7%   

 

MAANSTAND 

Weergave van de stand van de maan 

FREQUENTIE, GEHEUGEN EN BEREIK 

Sensoren werken op de 868Mhz
Het bereik van de sensoren is 100 meter 

 

Wordt geleverd inclusief 220 volt adapter

Downloads

Manual DTX370